Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه فناوران رایانه اعلام کرده است واردکنندگانی که ارز دولتی دریافت کرده‌اند، موظفند کالای خود را با نرخ ارز دولتی محاسبه کنند. با توجه به اینکه قیمت کالا مشخص است، واردکنندگان باید هزینه‌های حمل، گمرک، سود قانونی و در صورت کالای سرمایه‌ای بودن، هزینه خدمات پس از فروش و هزینه‌های بانکی را به قیمت کالا اضافه کرده و آن را را حتما به صورت فاکتور رسمی به مصرف‌کننده یا واحد‌های عرضه‌کننده ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام این اتحادیه، همچنین هر واردکننده‌ای که ارز دریافت کرده، به هیچ عنوان غیر از فاکتور رسمی با هیچ مدرک دیگری نمی‌تواند کالا بفروشد و فاکتور معمولی قابل قبول نیست. در ضمن در واحد‌های صنفی که کالای خود را از این واردکنندگان تامین می‌کنند و به مصرف‌کننده می‌فروشند، در صورت بررسی قیمت‌ها توسط مراجع ذی‌صلاح و محرز شدن گران‌فروشی، تنها فاکتور رسمی واردکننده ملاک عمل قرار می‌گیرد.

با توجه به اینکه فروش کالا بدون فاکتور رسمی خلاف قانون است، بنابراین به عرضه‌کنندگان کالا در واحد‌های صنفی تاکید شده از واردکننده بدون دریافت فاکتور رسمی کالا خریداری نکنند تا با مشکلات بررسی واردات کالا با ارز دولتی مواجهه نشوند؛ زیرا اتحادیه فناوران از واردکنندگان و فروشندگان در صورت نداشتن فاکتور رسمی هیچ گونه حمایتی نخواهد کرد. واحد‌های صنفی نیز در صورت خرید کالا از واردکنندگان و امتناع واردکننده از صدور فاکتور رسمی حتما باید اتحادیه را در جریان گذاشته تا تمامی مسئولیت‌ها از واحد‌های صنفی کوچک برداشته شود.

در این باره محمدمهدی میرمهدی - رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران - با تاکید بر لزوم ارائه فاکتور رسمی توسط فروشندگان، به ایسنا گفت: فاکتور باید رسمی باشد، اسم، آدرس دقیق و شماره تلفن و کد اقتصادی فروشنده باید در فاکتور درج شود. همچنین تمام مشخصات و حتی کد ملی، آدرس و تلفن خریدار باید در این فاکتور ثبت شود که اگر مسوولی خواست با خریدار تماس بگیرد، بتواند این کار را انجام دهد و امکان فاکتورسازی با کد ملی هم وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه فاکتور‌های دست‌نویس و هرگونه فاکتور معمولی که قابل ردیابی نباشد به هیچ عنوان قابل استناد نیست، افزود: فاکتور‌هایی هستند که در بازار چاپ می‌شوند و می‌توان آن‌ها را از همه جا از جمله در تمام فروشگاه‌های لوازم‌التحریرفروشی پیدا کرد. برخی حتی مهر جعلی درست کرده و پایین فاکتور می‌زنند؛ اما این فاکتور هیچ ارزشی از لحاظ رسیدگی برای هیچ نهادی ندارد. فاکتور رسمی به هیچ عنوان فاکتور چاپی آماده‌شده نیست. یعنی باید توسط پرینتر همان فروشگاه پرینت شده و مشخصات خریدار و کارت گارانتی در آن ثبت شود و به جز امضای فروشنده و خریدار و مهر شرکت یا فروشگاه، تمام مشخصات پرینتری باشند.

در هر حال طبق اعلام محمدجواد آذری جهرمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - افرادی که تصور می‌کنند در خرید گوشی به آن‌ها گران‌فروشی شده است، علاوه بر مشاهده لیست واردکنندگان با ارز دولتی می‌توانند از طریق سامانه *۷۷۷۷# شماره سریال تلفن همراه را وارد کرده و درباره تامین گوشی تلفن همراه از طریق ارز ۴۲۰۰ تومانی اطمینان حاصل کنند. بدین ترتیب افرادی که زیان‌دیده‌اند می‌توانند از طریق تعزیرات زیان خود را جبران کنند و برای خرید‌های آتی نیز از نحوه واردات گوشی مطلع شوند.

سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز اعلام کرده‌اند در صورتی که محرز شود که گرانفروشی تحت هر عنوانی محقق شده و طبق قاعده‌ای که قانون مشخص کرده اگر کالایی بالاتر از قیمت واقعی فروخته شود، وظیفه رسیدگی به آن و محکومیت فرد یا مجموعه‌ای که اقدام به گرانفروشی کرده است را بر عهده دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ارز نرخ ارز خدمات پس از فروش قانون مشکلات واردات شماره تلفن تلفن وزیر ارتباطات و فناوری تلفن همراه تعزیرات گران شکایت جهرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رده‌بندی گران‌ترین قراردادهای تاریخ با ورزشکاران

به گزارش مارکا؛ لیونل مسی اگرچه چند سالی است که از بارسلونا جدا شده و به نظر هم نمی‌رسد که برای بازی به این تیم برگردد اما آخرین قراردادش با این تیم دارای رقمی بود که بعد از 6 سال همچنان به عنوان پرمنفعت‌ترین قرارداد ورزشی تاریخ برای یک بازیکن شناخته می‌شود.

به موجب قرارداد 5 ساله‌ای که مسی سال 2017 با خوسپ ماریا بارتومئو، رئیس وقت باشگاه بست، او صاحب درآمدی 674 میلیون دلاری شد که همچنان رده نخست نجومی‌ترین قرارداد تاریخ با یک ورزشکار است.

در رده دوم ورزشکاران دارای پرسودترین قراردادهای تاریخ، جان رام، گلف‌باز اسپانیایی قرار دارد که چند روز پیش با لیگ LIV آمریکا قراردادی به ارزش 520 میلیون دلار امضا کرد.

در این رده‌بندی، قرارداد 2 سال و نیمی کریستیانو رونالدو با تیم النصر عربستان که به موجب آن 518 میلیون دلار درآمد کسب می‌کند، رتبه سوم را دارد. او سال 2022 از منچستریونایتد به تیم شهر ریاض پیوست و زمینه‌ساز ورود گروهی دیگر از ستاره‌های فوتبال اروپا به شبه جزیره عربستان با قراردادهای نجومی دیگر شد.

رده‌بندی کامل گران‌ترین قراردادهای ثبت شده با ورزشکاران در طول تاریخ به شرح زیر است:

 

بازیکن

رقم قرارداد

رشته ورزشی

طرف قرارداد

مدت قرارداد

1

لیونل مسی

674 میلیون دلار

فوتبال

باشگاه بارسلونا

5 سال

2

جان رام

520 میلیون دلار

گلف

لیگ گلف LIV

نامشخص

3

کریستیانو رونالدو

518 میلیون دلار

فوتبال

باشگاه النصر

2.5 سال

4

پاتریک ماهومس

450 میلیون دلار

فوتبال آمریکایی

تیم کانزاس‌سیتی چیفس

10 سال

5

مایک تروت

427 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم لس‌آنجلس داجرز

12 سال

6

موکی بتس

365 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم لس‌آنجلس داجرز

12 سال

7

کانلو

365 میلیون دلار

بوکس

شبکه تلویزیونی DAZN

5 سال

8

آرون جاج

360 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم نیویورک یانکیز

9 سال

9

مانی ماچادو

350 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم سن‌دیه‌گو پادرس

11 سال

10

فرانسیسکو لیندور

341 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم نیویورک متس

10 سال

 

دیگر خبرها

  • شکایت باشگاه سپاهان از رضا درویش و حسین بادامکی
  • شکایت باشگاه سپاهان از مدیرعامل و معاون پرسپولیس
  • باشگاه سپاهان از مدیرعامل و معاون پرسپولیس شکایت کرد
  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • سپاهان از کمدین هتاک و پرسپولیس به کمیته اخلاق شکایت می‌کند
  • رده‌بندی گران‌ترین قراردادهای تاریخ با ورزشکاران
  • شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال‌ نمایش خانگی و درخواست توقف پخش آن
  • آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد