Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی میر مهدی رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران در گفت وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس اظهار داشت: وجود فاکتور رسمی در تمامی واحد های صنفی اعم از حقیقی و حقوقی الزامی است و این مهم چندین بار در اطلاعیه های مختلف به فعالان صنف تاکید شده است.

وی گفت: از تاریخ سی آذرماه یا اول دی ماه نداشتن فاکتور رسمی از هیچ واحد صنفی پذیرفته نخواهد شد و حتی برگ سبز نیز مورد قبول نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه در بازرسی ها و اجرای طرح ارشادی اخطاری در مراکز عرضه کالاهای حوزه IT همچنان شاهد نبود فاکتور رسمی در برخی از واحدهای صنفی هستیم. همچنین اطلاعاتی درباره نبود فاکتور رسمی در برخی واحدهای صنفی به دست رسیده است که این موضوع در بازرسی ها برای واحدهای صنفی مشکل ساز خواهد شد.

وی تصریح کرد: در بازرسی های فعلی به واحدهایی که با فاکتور رسمی کار نمی کنند بار اول اخطار داده شده و بار دوم اخطار و ارشادی در کار نیست.

وی گفت: از ضرب الاجل اعلام شده به بعد، نداشتن فاکتور رسمی به منزله قاچاق بودن کالا است و کالای قاچاق از واحد مربوطه جمع آوری و ضبط خواهد شد.

میرمهدی گفت: ارائه فاکتور رسمی مهمور به مهر، امضا، شماره تلفن و آدرس فروشنده باعث نگرانی و ترس واحدهای صنفی از تخلف می شود و این امر آمار تخلف ها در بازار را کاهش خواهد داد.

وی از واحدهای صنفی خواست: در خرید و فروش کالا، الزام داشتن فاکتور رسمی سربرگ دار به همراه مهر واحد فروشنده را رعایت کنند که در غیر این صورت عواقب کار به عهده مسئول واحد صنفی است.

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران تصریح کرد: برای جلوگیری از قاچاق کالا و سهولت در شناسایی اقلام ورودی قانونی از قاچاق و سلب اتهام، فعالان بازار باید از خرید یا فروش کالاها (جزء و کلی) بدون فاکتور رسمی (سربرگ دار و مهر خورده ) خودداری کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۴۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۳۸ میلیارد کالای قاچاق در کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ناصر فرشید، ظهر چهارشنبه به خبرنگاران گفت: همزمان با دومین ماه سال جاری طرحی به منظور مقابله با عاملان قاچاق کالا با محوریت پلیس امنیت اقتصادی به اجرا در آمد.

وی افزود: در این طرح سه روزه بر اساس اقدامات اطلاعاتی قبلی و همچنین استقرار همکاران انتظامی در مبادی ورودی و خروجی استان بیش از ۱۲۳ دستگاه خودروی سبک و ۵۴ دستگاه خودروی سنگین توقیف و در بازرسی از آنها انواع کالای قاچاق شامل فرآورده‌های نفتی، لوازم خانگی، لوازم آشپزخانه، احشام و دیگر کالاهای اساسی کشف شد.

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این اقلام را بیش از ۲۳۸ میلیارد و ۵۸ میلیون ریال برآورد کردند، افزود: در این خصوص ۲۰۹ فقره پرونده برای ۲۱۲ متهم که قصد سودجویی با قاچاق این کالاها را داشتند تشکیل و تحویل مراجع قضائی شدند.

کد خبر 6100479

دیگر خبرها

  • برخورد نمایشی با فروشندگان لوازم خانگی قاچاق/ اراده‌ای برای مبارزه با پدید قاچاق نیست
  • هوش مصنوعی و قانونگذاری؛ گفتگوی تخصصی در اینوتکس ۲۰۲۴
  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • کشف ۲۳۸ میلیارد کالای قاچاق در کرمان
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • فیلم| تخلفات صنفی طلا فروشان تبعات دارد